Event

Energiemarkt


Als officiƫle opening organiseert Energielab, een initiatief van Cofely, BPG ITS, IHS- Erasmus Universiteit, het Havenbedrijf en de Veldacademie op 28 januari 2015 de energie kennismarkt voor en door de bedrijven gevestigd op de Sluisjesdijkpier.

map energiemarkt 2

Het doel van de energiemarkt is een (gedeeltelijk) zelfvoorzienend, veerkrachtig en duurzaam vestigingsklimaat op de Sluisjesdijkpier te bevorderen, minder energie te verspillen, minder CO2 uit te stoten en bij te dragen aan het sociale en economische welzijn van de aangrenzende woonwijk.

Er zal draagkracht gecreƫerd worden voor alle bedrijven op de Sluisjesdijkpier om de visie van het Energielab te verwezenlijken.

Op de markt zal de visie van verschillende bedrijven van de Sluisjesdijkpier gepresenteerd worden en worden bezoekers van de markt uitgedaagd een koppeling te maken tussen die visie en de belangen van alle stakeholders met als doel op een snelle, interactieve en dynamische manier kennis uit te wisselen.

Naast kennisuitwisseling zal de markt ook een gezellig en informeel samenzijn zijn met een hapje en een drankje op het nieuwe jaar in te luiden.