Event

Vrijdag 27 maart – Energielab / Energie Kennis(mini)-markt – Save the date!


Energielab organiseert wederom een Energie-Kennismarkt! Deze keer in de vorm van een mini-markt, met korte presentaties met eindresultaten van de deelnemers aan de 2015 ‘post-graduate International Course on Housing and Urban Development’ [ICHUD]​ van IHS, Erasmus Universiteit Rotterdam.

P1070394

P1070404

Deze eindpresentatie zal worden gehouden op vrijdag 27 Maart ​15:00-17:00 uur op de Waalhaven Oostzijde 1 (locatie Veldacademie/ RET gebouw).  ​Hoogtepunt van de dag is het integrale plan voor een duurzame Sluisjesdijkpier, die door de studenten in samenwerking met de partners van Energielab is ontwikkeld.

U bent wederom van harte welkom​!​​ De middag wordt afgesloten met een borrel om bij te praten over de ideeën die zijn gepresenteerd. We horen graag van u of u op deze middag aanwezig bent.

P1070571